Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Andrei Nastase și oferta pentru Maia Sandu: Vrem răspuns pe 13 octombrie

11 oct. 2016,, 23:22   Politică
8362 4

Foto: agora.md

Platforma Demnitate și Adevăr a lansat marți o ofertă către Partidul Acțiune și Solidaritate căruia îi propune ca Andrei Năstase să fie candidatul comun la funcția de președinte, în timp ce PAS-ului să-i revină dreptul de a înainta premierul în urma alegerilor anticipate, relatează Noi.md


„Cu regret constatăm că partenerii noștrii au respins mecanismele suplimentare de identificare a candidatului unic, propuse de Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”. În prezent am ajuns în situația în care amînarea deciziei de desemnare a candidatului unic este păguboasă și pune în pericol nu doar eficiența campaniei electorale a acestuia, dar și șansa țării la schimbarea mult așteptată de cetățeni”, scriu cei de la PPDA.

Astfel, membrii partidului Platformei DA au afirmat că reiterează oferta politică a partidului: desemnarea lui Andrei Năstase în calitate de candidat unic. Dat fiind faptul că am trecut peste toate limitele de timp, așteptăm reacția partenerilor noștri pînă la 13 octombrie, orele 14.00”, scrie în declarația celor de la DA.

Totuși, în situația în care PAS nu va fi de acord cu formula, de „în interesul țării și al cetățenilor Republicii Moldova și în vederea neadmiterii accederii în turul doi a candidatului puterii oligarhice, Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr” va participa la scrutinul prezidențial din 30 octombrie 2016 prin sprijinirea în campania electorală a candidatului desemnat de PAS”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?