Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu reacționează la avertizarea Maiei Laguta

10 oct. 2016,, 11:06   Politică
7551 12

Foto: noi.md

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu se arată intimidată de declarațiile unuia dintre oponenții săi în cursa prezidențială, Maia Laguta, notează NOI.md.


Conflictul dintre cele două a început săptămîna trecută, după ce Sandu a acuzat Comisia Electorală de faptul că a înregistrat-o ilegal în cursa electorală pe Maia Laguta. Reacția activistei nu s-a lăsat mult așteptată. „Să nu mă atingă, pentru că o fac praf”, a declarat Laguta imediat cum a devenit țintă a acuzațiilor.

„Nu are decît, vom avea dezbateri în care fiecare candidat va putea să convingă alegătorul de ce este cel mai potrivit sau potrivită pentru această funcție. Toată lumea va avea această ocazie”, a răspuns astăzi Maia Sandu.

Precizăm că, în opinia liderului PAS, ultimii patru concurenți înregistrați la CEC – Valeriu Ghilețchi, Silvia Radu, Ana Guțu și Maia Laguta – sînt „candidați-căpușă” ai guvernării, înaintați cu scopul de fura voturi de la alți concurenți electorali. Potrivit lui Sandu, aceștia au fost înregistrați ilegal în cursă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?