X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Ce spune Serviciul Vamal după acuzațiile aduse de fiica deputatei PAS, Victoria Cazacu

9 apr. 16:55   Politică
2576 0

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a venit astăzi, 9 aprilie, cu o reacție la declarațiile Dianei Cazacu, fiica deputatei PAS, Victoria Cazacu, vizată într-un dosar de corupție la Aeroportul Chișinău, notează Noi.md.

„Serviciul Vamal nu comentează declarațiile făcute în spațiul public pe cazul dat, în contextul în care, la această etapă, se desfășoară acțiuni de urmărire penală, urmînd ca organele de resort să se expună după finalizarea urmării penale.

Totodată, Serviciul Vamal acordă suportul necesar în investigarea cazului, și condamnă fenomenul corupției și a influenței necorespunzătoare manifestată în cadrul exercitării atribuțiilor de serviciu.”, a declarat ofițerul de presă al Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Amintim că astăzi, 9 aprilie, inspectorul vamal Diana Cazacu, fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, care are statut de bănuit în dosarul de corupție de la postul poliție de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău, spune că atît ea, cît și familia sa a devenit jertfa justiției televizate.

Ofițerii CNA și procurorii mun. Chișinău efectuat percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție în care sînt implicați mai mulți inspectori vamali și persoane fizice, printre care și fiica deputatei PAS Cazacu Victoria.


În aceiași zi, președintele Parlamentului Igor Grosu, care este liderul PAS, i-a cerut să-și depună mandatul de deputat, aceasta însă a refuzat. Peste cîteva zile, formațiunea a anunțat că Victoria Cazacu a fost exclusă din lista membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS),.

Victoria Cazacu a spus că excluderea ei din partid a venit ca reacție la refuzul de a-și depune mandatul. Ea a spus că fiica sa nu a fost reținută și a amintit despre importanța prezumției nevinovăției, specificînd că va rămîne deputat neafiliat „pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor”.

0
3
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?