X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sîrbu are o altă propunere pentru Sandu

5 oct. 2016,, 11:19   Politică
6026 14

Foto: tribuna.md

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu nu a ezitat să ironizeze pe seama inițiativei Maiei Sandu de a instala camere de luat vederi în secțiile de votare, informează NOI.md.


Deși spune că PD nu are nimic împotriva acestei inițiative, Sîrbu i-a sugerat liderului PAS să găsească banii necesari pentru implementarea proiectului la foștii săi colegi de partid.

„PDM nu are nimic împotrivă să fie instalate camere de luat vederi în secțiile de votare – cu cît mai multă transparență, cu atît mai bine. Însă îi propunem Maiei Sandu ca banii pentru aceste camere să-i solicite de la partidul care a format-o ca politician – PLDM, și de la reprezentanții acestui partid care sînt cercetați într-un dosar penal de notorietate legat de șpăgile pe care le-au luat și licitațiile trucate la achiziționarea altor asemenea camere de luat vederi”, a comentat Sîrbu pe o rețea de socializare.



Pentru a reduce riscul fraudării alegerilor prezidențiale, Maia Sandu a propus ca în fiecare secție de votare să fie instalate camere de luat vederi, astfel încît oricine să poată monitoriza procesul de vot on-line. Politiciana a propus ca banii pentru finanțarea proiectului să fie alocați din contul amenzilor aplicate partidelor pentru finanțare frauduloasă, făcînd referire în special la Partidul Democrat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?