X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Ziua Națională a Vinului: un spectacol cultural-cognitiv unic

30 sep. 2016,, 13:24   Societate
2327 0

Ziua Națională a Vinului: un spectacol cultural-cognitiv unic
Foto : noi.md

Oficiul Național al Viei și Vinului prezintă scuze tuturor cetățeniilor pentru inconveniențele create, legate de accesul în zona PMAN și dă asigurări că depune toate eforturile necesare pentru ca Ziua Națională a Vinului să se desfășoare la cel mai înalt nivel, iar vizitatorii să se bucure din plin de marea sărbătoare națională, transmite NOI.md.


“Astăzi, în ajunul Zilei Naționale a Vinului, în zona Pieței Marii Adunări Naționale din Chișinău s-au format ambuteiaje din cauza ultimelor pregătiri pentru această sărbătoare. Din punct de vedere al infrastructurii, Ziua Națională a Vinului este unul dintre cele mai mari și mai complexe evenimente naționale organizate în Republica Moldova, care adună zeci de mii de vizitatori din țară și de peste hotare, veniți special pentru sărbătoare”, susține sursa citată.

Instituția mulțumește pentru înțelegere și așteaptă cetățenii, la Ziua Națională a Vinului – cea mai mare sărbătoare a tradițiilor din Moldova, care vă va oferi un spectacol cultural-cognitiv unic!


Ziua Națională a Vinului a devenit de-a lungul timpului principala sărbătoare care pune în valoare tradițiile noastre, recunoscută în țară și peste hotarele ei. Vinul și vița-de-vie, motive nelipsite în tradițiile noastre, sînt prezente în toate activitățile evenimentului: muzică, artă, meșteșuguri, gastronomie etc. Ziua Națională a Vinului se bucură de un succes mare, fiind vizitată de sute de mii de oaspeți din țară și de peste hotare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?