Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Plahotniuc: Atacurile asupra mea îi ajută pe unii să-și ”crească” partidele

27 sep. 2016,, 17:02   Politică
5044 6

Foto: timpul.md

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, susține că nu este deranjat de faptul că se află constant în centrul acuzațiilor lansate de partide de opoziție, notează NOI.md.


Acesta a sugerat într-un interviu pentru tribuna.md că atît partidul Maiei Sandu, cît și cel condus de Andrei Năstase sînt proiecte fără viziuni, care se luptă cu dușmani închipuiți. Iată ce a spus democratul despre o eventuală cooperare cu Maia Sandu, în cazul în care ajunge președinte.

„Nici în prima guvernare, nici în a doua, ea nu a avut nicio problemă să devină ministru cu voturile PDM şi chiar cu votul meu. În mod straniu, toate criticele ei publice la adresa noastră au apărut doar după ce PLDM nu a mai pus-o ministru. Abia atunci a plecat din Guvern şi şi-a făcut şi ea partid. Probabil avea nevoie de atacurile asupra mea ca să-şi poată crea și creşte partidul, iar eu nu văd nicio problemă aici, v-am spus doar că sînt cîteva partide care s-au construit pe această cale. Ele nu au niciun proiect politic, nu prezintă nicio viziune, se luptă doar cu duşmani închipuiţi şi liderii lor o fac pe sfinţii sau martirii. Dar am mai avut noi sfinţi și martiri din ăştia…”, a precizat Plahotniuc pentru tribuna.md.

„Nu cred că e cazul să analizăm prea mult cum ar putea colabora cu guvernarea, fiindcă mă gîndesc că o să aibă grijă Ţopii să o scoată din alegeri sau să o aducă la un scor cît mai mic”, a adăugat democratul.

Referindu-se la vizita recentă a liderului Platformei „DA”, Andrei Năstase, în SUA, al cărei scop a fost solicitarea unei anchete internaționale în dosarul miliardului, Vlad Plahotniuc a ironizat pe seama acestuia. „Băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el”, a menționat Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?