X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc a declarat că va face "curăţenie generală" în ţară

27 sep. 2016,, 15:33   Politică
6635 13
Плахотнюк: Будем способствовать проведению "генеральной уборки" в стране
Foto: noi.md

Coordonatorul executiv al coaliţiei de guvernare, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a declarat că va contribui la "curăţenia generală" în ţară.


El a făcut declarația marţi, la forumul de afaceri "Dezvoltarea businessului într-un mediu concurenţial". Forumul este organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, al cărui fondator este Plahotniuc.

"Este extrem de important ca lumea oamenilor de afaceri, businessul să nu fie în această activitate hărţuit de organele de control, cum ar fi vameşii, fiscul, poliţia, procurorii, judecătorii. Pentru că nu este normal ca doar oamenii simpli, încălcînd legea, să fie pedepsiţi. Este important ca şi persoanele cu funcţii de control, atunci cînd încalcă legea, să fie pedepsiţi şi să nu rămînă la libertate", a remarcat Plahotniuc.

Vorbind în numele coaliţiei de guvernare, el a spus că, împreună cu colegii săi, va insista să fie făcută "o curăţenie generală în toate sectoarele importante din Moldova".

"Ceea ce vedeţi că se întîmplă astăzi în ţară este doar un început, un început modest, dar vă asigur că noi vom continua, iar eu, prin prisma funcţiei pe care o deţin în coaliţia de guvernare, voi sprijini cu tot ce pot această curăţenie generală şi ea va fi. Cine mă cunoaşte ştie că eu nu arunc vorbele în vînt", a declarat Plahotniuc.

Organizatorii evenimentului spun că forumul are drept scop identificarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova. La forum oamenii de afaceri discută despre lansarea şi dezvoltarea businessului, despre apărarea independenţei afacerii. Potrivit organizatorilor, la eveniment participă 700 de persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?