X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Comuniștii vor semna moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

27 sep. 2016,, 11:31   Politică
3678 6

Foto: noi.md

Guvernarea a avut posibilitatea să treacă prin Parlament cele șapte legi pentru care executivul și-a asumat ieri răspunderea, dar nu a dorit acest lucru.


Declarația aparține deputaților comuniști, care au anunțat astăzi că vor susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, notează NOI.md.

În opinia deputatului Oleg Reidman, de la începutul sesiunii parlamentare, Parlamentul a avut timp suficient pentru a examina cele șapte proiecte de legi și a le adopta conform procedurii obișnuite.

„PCRM a spus nu o dată că Guvernul a ieșit de sub controlul Parlamentului. Acest lucru a fost demonstrat și astăzi. Guvernul nu este interesat ca oamenii să audă și să cunoască ce face în umbră. Declarația fariseică precum că această decizie a fost coordonată cu FMI și coaliția de guvernare denotă că acest guvern nu este independent, dar execută indicații din exterior. Ceea ce face astăzi Guvernul este fără precedent, dînd dovadă o de atitudine nerespectuoasă față de organul legislativ suprem al țării. Noi sîntem pentru exprimarea votului de neîncredere”, a comentat astăzi Oleg Reidman.

Pavel Filip a prezentat astăzi în plenul Parlamentului legile pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Dacă în decursul a 72 de ore nu va fi depusă nicio moțiune de cenzură, proiectele de legi vor fi considerate adoptate și vor fi transmise spre promulgare șefului statutului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?