Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Leancă lansează un apel către oponenții săi, inclusiv Dodon

22 sep. 2016,, 12:46   Politică
4717 8

Foto: ppe.md

Liderul PPEM, Iurie Leancă, le-a adresat o scrisoare deschisă tuturor contracandidaților săi, prin care i-a îndemnat să susțină public opțiunea proeuropeană a Republicii Moldova, notează NOI.md.


Leancă și-a chemat oponenții să-și asume un angajament public inclusiv în privința implementării Acordului de asociere cu UE. Îndemnul lui l-a vizat și pe liderul socialiștilor, Igor Dodon.

„Oricît de ciudată ar părea această invitație, ea se adresează și domnului Dodon. Sute de mii de moldoveni de acasă depind de bani trimiși din străinătate. Domnul Dodon spune că înțelege nevoile familiilor din Moldova care depind de aceste remitențe, doar că el trebuie să înțeleagă că nu se poate separa Acordul de asociere și Acordul privind regimul fără de vize cu UE. Dacă nu înțelege, l-aș invita să discute cu orice expert și în foarte puțin timp se va convinge”, a declarat Leancă astăzi, într-o conferință de presă.

Întrebat cine în opinia lui este principalul contracandidat în această cursă prezidențială, Leancă a răspuns: Igor Dodon. „În turul II voi ajunge eu, cu siguranță. Cine va fi contracandidatul meu rămîne de văzut, deocamdată e Igor Dodon”, a subliniat Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?