Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Finala Ligii Campionilor din anul 2018 va avea loc în Kiev

15 sep. 2016,, 13:00   Sport
2640 0
Финал Лиги чемпионов в 2018 году пройдёт в Киеве
Foto: uefa.com

Finala Ligii Campionilor la fotbal din anul 2018 se va desfășura în Kiev.


Informația a fost comunicată astăzi pe rețelele de socializare de președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, care a făcut referire la decizia respectivă a Congresului UEFA, notează NOI.md.

Potrivit lui Poroșenko, decizia UEFA este una excelentă: „Numai ce UEFA a decis că finala Ligii Campionilor din anul 2018 va avea loc în Kiev. Este o știre excelentă pentru noi, în special, pentru microbiștii ucraineni. Sînt convins că vom organiza această finală la cel mai înalt nivel”, a declarat Poroșenko, citat de championat.com.

În afară de Kiev, la organizarea finalei Ligii Campionilor din anul 2018 pretindea Madridul. Spaniolii erau dispuși să desfășoare meciul pe noul stadion „Atletico”, care se află în proces de construcție și va fi dat în exploatare în vara anului 2017. Astfel, stadionul nu va fi pregătit suficienty pentru finala Ligii Campionilor, de aceea șansele Kievului erau considerate din start mai mari.

Liga Campionilor este competiție printre cele mai puternice echipe de fotbal din Europa. Deținătorul în exercițiu al Ligii Campionilor este „Real” (Madrid).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?