X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Petrecerile lui Chirtoacă au provocat revolta internauților

12 sep. 2016,, 12:10   Societate
6673 6
«Гулянки» Киртоакэ вызвали возмущение в Сети - это «вершина айсберга»
Foto: realitatea.md

Internauții nu găsesc justificare faptelor Primarului General al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă care periodic devine un erou al scandalurilor.


Înregistrările video în care Chirtoacă chefuiește și se face de cap i-a făcut pe utilizatori de Internet să-și piardă răbdarea. Ei nu se îndoiesc că ceea ce ajunge să cunoască publicul este doar „vîrful aisbergului”, relatează NOI.md.

Potrivit internauților, Chirtoacă a adunat în jurul său un grup simpatizanți care acoperă toate greșelile lui. „Se vehiculează că Primarul General deseori este absent de la locul de muncă, fiind, potrivit secretarilor, „în oraș”. Că el, chipurile, intră în găurile de canalizare, că ii pasa de amenajarea scărilor și curților, că se întîlnește cu angajații întreprinderilor municipale și locuitorii orașului. Cu toate acestea, după cum am văzut, Primarul se odihnește de muncă, precum și subordonații săi”, scrie un internaut.

El s-a arătat convins că, în spațiul public în curînd vor ajunge alte reportaje care îl vor compromite în calitate de politician. „Conducerea municipală a ales o modalitate originală de odihnă: o beție banală, cîntecele în stare de ebrietate (ce-i interesant, în limba rusă) și stropirea reciprocă dintr-un furtun. Cei drept, se vorbește că acesta este doar începutul, doar „vîrful aisbergului”. Că, chipurile, în viața edilului sînt impresii și mai tari. Să sperăm că publicul nu va scăpa acest lucru și vizitatorii rețelelor sociale vor vedea reportajele cu participarea lui Chirtoacă din subsoluri, gunoiști, cazinouri și alte localuri, unde el poate avea o „odihnă pe cinste”, speră utilizatorul.

În afară de Chirtoacă, în videoclipuri mai apare și fostul purtător de cuvînt al Primarului, actualul deputat Lilian Carp și pretorul sectorului Centru, „cîinele din lanț” Oleg Poiată.

Precizăm că astăzi, 12 septembrie, pe YouTube au apărut cîteva filmulețe, în care Primarul General Dorin Chirtoacă, împreună cu partenerii săi din Partidul Liberal, consumă alcool în garaj, interpretează cîntece în limba rusă și se stropește pe sine și pe ceilalți dintr-un frutun.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?