X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Vocalistul formației Carla’s Dreams a explicat de ce își ascunde fața

2 sep. 2016,, 10:25   Showbiz
14392 0
Вокалист Carla’s Dreams объяснил, почему скрывает внешность
Foto: radioiasi.ro

Vocalistul renumitei formații din Moldova, Carla’s Dreams, bine cunoscută și în afara Moldovei, a negat zvonurile precum că își ascunde fața din cauza problemelor de sănătate.


În cadrul unui interviu oferit portalului Life.ru, el a spus că inițial proiectul Carla’s Dreams nu prevedea evoluții în public și, de aceea, el a reușit să găsească oameni care „știu să-și țină limba după dinți”, relatează NOI.md.

Vocalistul a recunoscut că are un aspect neplăcut, dar nu are probleme de sănătate. „Da, confirm că nu arăt prea bine. Sînt foarte urît, de acea mă ascund. Pur și simplu nu vreau să-i indispun pe oameni. Dar, în mod serios, nu am probleme de sănătate, inclusiv cu pielea”, a spus muzicianul.

El a menționat că îi este dificil să-și ascundă aspectul și numele real, dar mizează pe colegii care fac parte din proiectul Carla’s Dreams. „Am ales oamenii care văd lucrurile la fel ca și noi. Care știu să-și țină gura. Mai există un lucru cu care mă mîndresc – faptul că publicul din Moldova și România boicotează știrile care încep cu cuvintele „am stabilit identitatea solistului Carla’s Dreams”. Oamenii postează știri și ele sînt imediat blocate. Publicațiile care difuzează aceste știri ajung să fie urîte de multe persoane. Publicul nu-și dorește să afle cine sîntem”, a spus interpretul.

Cu toate acestea, muzicianul recunoaște că este imposibil de prevenit scurgerea de informații. „Unele publicații periodic publică știri despre adevărata mea identitate. În Moldova, există cel puțin trei știri pe care le cunosc și este foarte distractiv. Am fost numit în presă și Andrei, și Roma, și Serghei. Este foarte dificil să dovedești identitatea unei persoane. Este necesar mult efort. Eu, deocamdată, nu am întîlnit astfel de oameni. În plus, există și un moment juridic – dezvăluirea informațiilor ar costa foarte scump. Chiar exagerat de scump”, a concluzionat interpretul.

La începutul acestui an, trupa moldovenească a început să apară în emisie după ce compoziţia lor „Sub pielea mea” s-a situat pe primele poziţii în topurile mai multor posturi de radio din Europa.

Formația a fost, de asemenea, invitată de către celebrul showman și prezentator TV rus Ivan Urgant. Înregistrarea programului „Vecerni Urgant” a avut loc ieri, 1 septembrie. Emisiunea va fi difuzată în viitorul apropiat. Vizitatorii NOI.md o pot viziona făcînd clic pe acest link.

Formația excentrică Carla’s Dreams a fost fondată în Moldova în anul 2012. În timpul evoluţiei vocalistul grupului îşi pune glugă şi ochelari de soare, iar pe faţă îmbracă mască. Totodată, el nu-şi divulgă numele adevărat, precum și numele altor participanți și parteneri ai proiectului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?