X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Scrisoare deschisă către Chirtoacă

18 aug. 2016,, 18:00   Capitala
5667 11

Foto: noi.md

Liderul grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului local de revocare a primarului municipiului Chișinău, Victor Chironda, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Dorin Chirtoacă.


Acesta regretă faptul că sute de tineri ai capitalei au crezut în Chirtoacă și faptul că anume acestui om i-a fost încredințată conducerea capitalei, transmite NOI.md.

„În loc sa ieși și să răspunzi în fața cetățenilor orașului pe care îl conduci, în loc să lupți într-o campanie de referendum și să învingi prin dezbateri și întîlniri cu cetățenii, așa cum a făcut-o cîndva Traian Băsescu, tu umbli cu recursuri și recuzări în instanțe și te milogești la sediul PD ca să fie schimbat completul de judecători sau măcar sa se mai tragă de timp, ca noi să nu reușim să colectăm semnăturile în termenul necesar pentru organizarea acestuia la 30 octombrie”, scrie Chironda.

Președintele grupului de inițiativă îl învinovățește pe Chirtoacă de faptul că a ruinat spațiile publice și infrastructura pietonală; că a permis defrișarea zonelor verzi și demolarea centrului istoric.

„Ultimele două scrutine tu nici măcar nu le-ai cîștigat. În 2011 te-au ajutat colegii credincioși, falsificînd buletine pe la Durlești și Rîșcani, iar în 2015 colegii de alianță «democratică» ți-au desenat niște voturi ca să salveze «cursul european». Iar toată campania ta s-a construit nu pe succesele și meritele de la Primărie, ci pe frica pe care ați băgat-o în oameni că «vine Putin»”, a mai scris Chironda.


Pe final, Victor Chironda l-a invitat pe Dorin Chirtoacă la o dezbatere publică, unde s-ar discuta despre situația actuală a Chișinăului, iar în cazul în care primarul refuză invitația, atunci cei doi se vor întîlni la referendum

Întreg conținutul scrisorii îl puteți vedea aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?