Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Chirtoacă ”se spală pe mîini”: Orice întrebare adresați-o antreprenorului

18 aug. 2016,, 11:25   Capitala
4753 3

Chirtoacă „se spală pe mîini”: Orice întrebare adresați-o antreprenorului
Foto : noi.md

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, nu recunoaște că pămîntul pus pe trotuarul recent renovat în Piața Marii Adunări Naționale pentru repararea trotuarului de sus este o gafă a muncitorilor.


Într-o postare de-a sa, Chirtoacă susține că lucrările se desfășoară conform standardelor, notează NOI.md.

Acesta spune că antreprenorul este cel care trebuie să spună de ce s-a reparat mai întîi trotuarul de jos și apoi cel de sus și a îndemnat ca orice întrebare la acest subiect să fie adresată nemijlocit persoanei responsabile de aceste lucrări.



Menționăm că reparația trotuarelor din PMAN a stîrnit un nou val de critici la adresa municipalității. După ce muncitorii din PMAN au fost criticați pentru pista de bicicliști „împrăștiată în curbe”, de data aceasta este vorba de logica efectuării lucrărilor. Astfel, după ce au reparat partea de jos a trotuarului, aceștia au trecut la reparația părții de sus a acestuia.

„Nu sînt mare expert în construcții, dar cred că cei din Civilizația Mayașă, încă în secolul al XVI-lea, erau mai experți decît cei de la Chișinău. Înțeleg că din pătrățele nu poți face rotund, dar se putea de făcut mai întîi trotuarul de sus și pe urmă cel de jos?”, a scris jurnalistul Vadim Ungureanu pe pagina sa de Facebook.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?