Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean: "Guvernul construiește o economie puternică și susține antreprenorii"

4 mar. 14:45   Politică
2408 4

Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că oamenii de afaceri din Republica Moldova au investit deja peste un miliard de lei prin intermediul programului guvernamental 373, notează Noi.md.

„Este un început încurajator, care arată potențialul pe care acest proiect îl are. Mă bucur să văd că printre cele aproape 250 de afaceri cu 3703 de angajați din cadrul programului, se regăsesc 60 de companii administrate de femei și peste 70 de tineri care dezvoltă proiecte investiționale”, a spus Dorin Recean.

Cele mai mari investiții s-au realizat în proiecte de producție și furnizare de energie regenerabilă (37%), transport și depozitare (23%), în industria prelucrătoare (18%), agricultură (8%) și sănătate (6%). Toate aceste proiecte creează noi locuri de muncă, bine plătite și oferă noi oportunități de dezvoltare economică în toate regiunile țării.

„Guvernul construiește o economie puternică și susține antreprenorii, creînd condiții mai bune pentru dezvoltarea afacerilor aici, acasă. Încurajez oamenii de afaceri să investească în Moldova și să beneficieze, în continuare, de accesul la resursele financiare avantajoase pe care le oferă acest program”, a conchis Dorin Recean.

5
3
0
0
42

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?