X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Iurie Leancă primește replica: nu vede bîrna de sub nasul său

17 aug. 2016,, 10:19   Politică
3599 4

Iurie Leancă primește replica: nu vede bîrna de sub nasul său
Foto : totul.md

“După ce a fost specializat în acoperirea găurii cauzate de jaful miliardului și după specializarea în concesii de aeroporturi, astăzi, Iurie Leancă a decis să se specializeze, din mers, ”pe” drumuri”.


De această părere este ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, care vine cu o reacție pe blogul său după ce Iurie Leancă l-a acuzat de calitatea proastă a unui drum din țară.

“Un fost ”simplu premier”, a uitat, pe semne, de abilitățile sale manageriale, extraordinare, de care a dat dovadă reușind să creeze toate condițiile pentru devalizarea sistemului bancar și pentru concesionarea singurului aeroport internațional operabil din Republica Moldova. Incontestabil, a fost cel mai bun premier, dar, din păcate, nu pentru popor”, scrie Chirinciuc.

Totodată, Chirinciuc susține că drumurile R1 Chișinău-Ungheni, dar și traseului M3, pe porțiunea Ciumai-Vulcănești, la care a semnalat probleme Leancă au început a fi reabilitate în perioada cînd el a fost premier.



“ Din 2014 cînd au fost semnate aceste contracte, pînă în februarie 2015, perioadă în care Iurie Leancă era prim-ministru, progresul pe contractul de reabilitare a drumului M3, era de 0,14% și asta în contextul în care finalizarea era preconizată pentru 2016. Iar pe R1 Chișinău-Ungheni, progresul era de 0%. Oare ați uitat că dvs. ați fost cel care în 2014 ați tăiat panglica la demararea lucrărilor și ați făcut mare fast din asta. Numai că după ce ați plecat de acolo, la câteva minute și muncitorii și-au luat sculele și v-au urmat calea. Oricum ar fi, am avut posibilitatea să ne convingem că deși îi place să apostrofeze managementul altora, îi este cu anevoie să vadă bârna de sub nasul său ca mai apoi să scoată paiul din ochii celorlalți” a scris Chirinciuc.

Potrivit lui, „costurile miliardului furat, costul aeroportului concesionat și a drumului contractat de Leancă, îl suportă cetățenii. “Acei cetățeni de care nu va păsat atunci când ați putut face ceva util pentru ei și pe care atât de nemilos îi manipulați astăzi”, a conchis acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?