X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi anunță cine ar putea fi candidatul „PN” la alegeri

15 aug. 2016,, 14:44   Politică
5864 2

Foto: noi.md

Directorul publicației „Panorama”, jurnalistul Dmitrii Ciubașenko, ar putea fi înaintat în calitate de candidat la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru”. Anunțul a fost făcut de către liderul formațiunii, Renato Usatîi, informează Noi.md.


Politicianul a declarat că, dacă alegerile vor avea loc, atunci formațiunea sa va participa la scrutin pentru a „răsturna regimul prim-vicepreședintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

„Unul dintre candidații pe care îi analizăm noi acum este Dmitrii Ciubașenko. Acest om care critică foarte dur regimul din momentul apariției sale, omul care niciodată nu se va vinde și nu va deveni marionetă în mîinile regimului de guvernare”, susține Usatîi.

Potrivit lui, candidatul „Partidului Nostru”, în cazul în care va obține victoria la alegeri, va trebui să semneze decretul privind dizolvarea Parlamentului. „Ciubașenko poate oferi poporului ceea ce-și dorește, iar majoritatea populației astăzi pledează pentru desfășurarea alegerilor anticipate”, a adăugat Usatîi.

Menționaăm că Dmitrii Ciubașenko a fost redactor-șef al ziarului „Moldavskie Vedomosti” , unde a activat timp de 14 ani. În 2009, el a părăsit această funcție și a fondat o nouă publicație - „Panorama”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?