X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Leancă răspunde criticilor lansate de Năstase și Sandu

10 aug. 2016,, 15:45   Politică
7266 8

Foto: noi.md

„Sper ca atît partidul Maiei Sandu, cît și PLDM vor înțelege cît de periculos este acest joc cu personaje dubioase și manipulări în masă”.
Astfel a comentat liderul PPEM, Iurie Leancă, într-un interviu pentru ProTV, acuzația care i-a fost adusă de dezbinare a „frontului anti-oligarhic”, notează Noi.md.

Potrivit lui Leancă, interesele și scopurile adevărate ale PLDM, PAS și PDA, formațiuni care au decis să formeze un parteneriat, sînt foarte diferite, iar acest lucru se va vedea în campania electorală.

„Vrem să le mulțumim colegilor din cele trei partide ca au dedicat PPEM un alineat întreg din declarația pe care au semnat-o, dar cu regret constatăm că în loc să vină cu soluții viabile pentru scoaterea țării din impas, au preferat să vină din nou cu aserțiuni sterile și populiste pe care să le tirajeze.

În alte circumstanțe, riscam să ne aliniem trepădușilor politici care azi vor proteste, mîine vor integrare europeană, poimîine vor arunca batista pe țambal, iar peste o săptămînă vor vrea integrare în uniunea vamală”, a comentat Iurie Leancă.

Anterior, liderii PLDM, al platformei "DA" și al PAS au condamnat decizia lui Iurie Leancă de a se alătura coaliției de guvernare. Aceștia au declarat că susținerea unei guvernări vădit antipopulare va duce la discreditarea în continuare a valorilor democratice și a parcursului european în ochii cetățenilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?