Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Au început plecările din partidul lui Leancă. Este vorba de un consilier

27 iul. 2016,, 09:31   Politică
3584 0

Au început plecările din partidul lui Leancă. Este vorba de un consilier
Foto : golos.md

Ala Nemerenco, vicepreședintele Partidul Popular European din Moldova și unul dintre experții activi ai partidului, a părăsit formațiunea.


Demisia din funcția de vicepreședinte și de membru de partid a fost anunțată oficial duminică la Consiliul Național Politic al PPEM, cînd Iurie Leancă a spus că face coaliție cu majoritatea parlamentară, însă Nemerenco și-a depus demisia acum cîteva săptămîni, transmite NOI.md cu referire la e-sanatate.md

Întrebată despre motivele plecării sale, Ala Nemereno a spus pentru Sănătate INFO că acestea țin de activitatea sa în domeniul sănătății pe plan internațional. „Deocamdată rămîn în Consiliul Municipal Chișinău, în calitate de membru al Platformei Electorale PPEM - Iurie Leancă, așa cum am fost votați”.

Expertul nu a oferit alte detalii. Vom aminti însă că Ala Nemerenco a făcut parte din echipa lui Iurie Leancă chiar de la lansarea partidului, în martie 2015, și a participat în campania electorală pentru alegerile locale, în urma cărora a devenit consilier municipal.


Iarna trecută a fost candidatului la funcția de ministrul al Sănătății, fiind propusă pentru acest post de omul de afaceri Ion Sturza, care candida la funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?