X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

PPEM merge la parteneriat cu Coaliția de guvernare

24 iul. 2016,, 13:37   Politică
6716 18

Foto: ziarulnational.md

Liderul Partidului Popular European din Republica Moldova, susține că se alătură coaliției de guvernare în vederea inițierii unui parteneriat pe subiectul integrării europene, transmite Noi.md

Despre aceasta a declarat Iurie Leancă, după ședința Consiliului Național al formațiunii, care a decis să ofere biroului politic al partidului mandatul necesar pentru a iniția discuțiile pe marginea unui Acord.


„Am discutat și oferta alianeței majoritare, am dezbătut-o în detalii. Într-un final, am decis să oferim mandatul necesar pentru a iniția discuții cu majoritatea parlamentară. Vom negocia un acord care se va axa pe anumite priorități clare: reforma justiției, lupta contra corupției și recuperarea banilor din sectorul bancar. În momentul în care ajungem la un acord care să ne aranjeze pe toți, vom lua o decizie”, a declarat Leancă după ședința Consiliului.



Fiind întrebat dacă la alegerile prezidențiale va candida din partea majorității parlamentare, Leancă spune că va merge în continuare în calitate de candidat fiindcă a fost desemnat drept candidatul PPEM la scrutinul prezidențial.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?