Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Spiritele se încing! Ce acuzații îi aduce Leancă lui Nantoi

26 iul. 2016,, 00:15   Politică
6511 10

Foto: independent.md

Președintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, i-a răspuns colegului său de partid Oazu Nantoi, care l-a acuzat de „cîrdășie” cu oligarhul Plahotniuc și i-a sugerat sa-și dea demisia. În opinia fostului premier, Nantoi și-a amintit abia acum că este vicepreședintele PPE și nu un simplu analist politic.


„Mă bucur că, în sfîrșit, Oazu și-a amintit că este vicepreședinte ‪‎PPEM‬ și nu ‘un simplu’ analist politic. Mă întristează însă că, avînd posibilitatea să discute deschis în cadrul partidului, a ales să-și atace colegii. În rest, atunci cînd dai tuturor lecții de moralitate, e bine să privești puțin și în propria curte”, a menționat Leancă.

Acesta nu a ezitat sa-l acuze pe Nantoi că nu s-a „supus” deciziei Consiliului Național Politic al partidului, care a decis să meargă la parteneriat alături de coaliția majoritară.

„O spun deschis, așa cum ați văzut cu toții – Oazu Nantoi a fost tot timpul cu un picior în PPEM și unul în alt partid. Noi am acceptat însă și acest lucru, am considerat că e o chestiune de opțiune și va veni un moment cînd va decide unde vrea să rămînă. Poate a venit acel moment și trebuie să aibă tăria să aleagă, deoarece PPEM rămîne unit”, a mai spus Leancă.

Vicepreședintele PPEM Oazu Nantoi, consilier municipal din partea acestui partid, susține că nu împărtășește decizia Consiliului Național Politic al PPEM de a se alătura majorității parlamentare. Acesta i-a sugerat lui Leancă să-și dea demisia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?