Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

A Trecut În Neființă Grigore N. Zuev

25 iul. 2016,, 16:23   Societate
11991 0


Duminică, 24 iulie, 2016, după o lungă și gravă boală a trecut în neființă fondatorul și directorul general al companiei SRL "Metalica-Zuev", Grigore Nicolai Zuev.


El a devenit cunoscut multor persoane din Republica Moldova datorită activității sale eficiente și fructuoase, plină de creativitate.

Grigore N. Zuev s-a născut pe data de 7 mai 1954 în orașul Rezina. Dupa ce a absolvit în 1971 Școala N.36 cu profilul Matematica din orașul Chișinău s-a înscris la Institutul Inginerilor în domeniul Transporturilor din Moscova, după absolvirea cu succes a Universității a lucrat la cosmodromul Baikonur și Plesetsk. În 1983 Grigorii N. Zuev a revenit cu familia sa în Moldova natală.

Cunoștințele sale profesionale, talentul organizatoric și de lider s-au manifestat mai vădit după ce în 1989 Grigore N. Zuev a creat compania "Metalica- Zuev" SRL, care, de aproape 30 de ani a devenit unul dintre cei mai mari traderi de metal din Republica Moldova.

Angajații și partenerii companiei îl cunos pe Grigore N. Zuev nu doar ca pe un antreprenor de succes, dar și ca pe o persoană grijulie, care este gata să vină în ajutorul persoanelor în rezolvarea diverselor probleme. Activitatea sa de caritate și sponsorizare în domeniul culturii, sportului pentru copii și tineret, precum și în alte domenii este bine cunoscută în Moldova, cîștigînd astfel respectul și recunoștința multor oameni.

A fost o persoană pasionată de sport. Pasiunea sa a fost schi, windsurfing, tenis, fotbal și hochei.

El a implementat mai multe proiecte de succes și deținea în palmares altele noi...

Amintirea luminoasă a unei persoane decente, modeste și talentate, ca cea a Domnului Grigore N. Zuev va rămîne nu doar în inimile membrilor familiei sale mari și unite, dar și în inimile acelor persoane, cărora li s-a întîmplat să-l întîlnească în drumul vieții. A vorbi la timpul trecut despre o asemenea natură veselă și plină de energie este foarte dificil și foarte dureros.

Personalitatea sa va rămîne mereu în inimile noastre.

Petrecerea pe ultimul drum va avea loc pe data de 26 iulie la ora 9:00 în incinta Bisericii Sf. Gheorghe (strada Sf. Gheorghe 4) și la ora 10.30 la Cimitirul Armenesc.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?