Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cebotari: Familia mea va renunța la afacerea în domeniul aviatic

15 iul. 2016,, 17:36   Politică
4279 2

Foto: sputnik.md

Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, susține că nu este implicat în niciun fel în administrarea companiei aviatice „Fly One”, unde familia sa deține o cotă-parte, notează NOI.md.


Precizarea a fost făcută după ce socialiștii i-au reproșat că, din cauza desfășurării unei activități paralele în domeniul privat, nu face față sarcinilor care îi stau în față, în calitate de ministru. Subiectul a fost abordat astăzi, la Parlament, în timpul dezbaterilor pe marginea moțiunii simple.

„Constatăm lipsa totală a unei strategii reale a justiției. Poate din cauza activității dumneavoastră paralele la acea companie aeriană Fly One, pe care ați deschis-o, fiind unul dintre coproprietari, după ce ați fost numit în funcție?”, a menționat deputatul PSRM Vasile Bolea.

În replică, Vladimir Cebotari a anunțat că familia sa va renunța la administrarea acestei companii, pentru a pune capăt speculațiilor. Totodată, ministrul l-a invitat pe deputatul socialist să-i urmărească timp de o săptămînă activitatea la Ministerul Justiției, pentru a se convinge.

„Nu am participat și nu particip în niciun mod la conducerea sau realizarea afacerii cu această companie. Acest subiect a devenit unul mult speculat în societate, fapt pentru care familia mea a hotărît să renunțe la această afacere. Cu toate că mai mulți deputați dețin afaceri, iar asta se pare nu-i împiedică să activeze. Ideea de a construi întreprinderi în Moldova este un lucru foarte bun, care trebuie să genereze locuri de muncă, plătitori de taxe la buget”, a punctat Vladimir Cebotari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?