X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Ministrul Ruxanda Glavan, sancționată disciplinar de Filip

13 iul. 2016,, 17:14   Politică
5981 3
Ministrul Ruxanda Glavan, sancționată disciplinar de Filip
Foto: adevarul.ro

Ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, și șeful Agenției Medicamentului, Vladislav Zara, au fost sancționați disciplinar de premierul Pavel Filip, notează NOI.md.


Sancțiunile au fost aplicate sub formă de avertisment, după ce planul de acțiuni, aprobat anterior de Guvern, în vederea remedierii situației din domeniul farmaceutic nu a fost realizat corespunzător.

„La începutul lui martie, a fost aprobat acest plan de acțiuni, care conține 41 de acțiuni și 23 dintre ele urmau a fi realizate pînă la 1 iulie, dar au fost realizate doar 5 în acest termen. Constat o abordare foarte iresponsabilă, pentru că atunci cînd există o dispoziție, trebuie să fie respectată întocmai. Noi nu facem planuri de acțiuni de dragul planurilor. Am solicitat explicații de la Ministerul Sănătății, dar am primit informații sterile și nu le accept”, a menționat la ședința de astăzi a Guvernului premierul Filip.

Șeful executivului a reiterat mesajul transmis anterior membrilor Guvernului, prin care le-a cerut să dea dovadă de responsabilitate sau să se retragă din funcțiile deținute în cazul în care nu fac față.

„Nu am de gînd să mergem pe avertismente în continuare. Dacă nu realizăm ceea ce ne-am propus, atunci să oferim locul altora să rezolve problemele”, a concluzionat Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?