Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon despre Șalaru: Un idiot cu inițiativă

11 iul. 2016,, 11:15   Politică
6821 18
Додон о Шалару: Идиот с инициативой
Foto: publika.md

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, care a solicitat NATO susținere în retragerea trupelor de pacificare rusești din Transnistria a stîrnit nemulțumirea președintelui Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, citat de NOI.md.


Dodon a comentat în mod categoric declarațiile făcute de Anatol Șalaru la summitul NATO de la Varșovia. „Nu degeaba în popor se spune: nu e nimeni mai periculos decît un idiot cu inițiativă. Nu poți să-i explici nimic, oricum nu va înțelege. Doar pe banca acuzaților s-ar putea să mai înțeleagă ceva, deși nu este bătut în cuie”, a scris liderul PSRM pe rețelele de socializare.

În cadrul discursului rostit la summitul NATO, ministrul Apărării a solicitat să se susțină inițiativa privind transformarea misiunii din Regiunea Transnistreană într-o misiune civilă multinațională. El a declarat că retragerea trupelor și armamentului Federației Ruse de pe teritoriul Moldovei decurge din angajamentele internaționale.



Anterior, socialiștii au înaintat de cîteva ori moțiunea de cenzură împotriva ministrului Apărării. Însă la 11 martie și 17 iunie, pentru demiterea lui Șalaru au votat doar socialiștii și comuniștii, ale căror voturi au fost insuficiente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?