X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Tănase, supărat pe un fost coleg de partid

5 iul. 2016,, 16:48   Politică
5320 5

Foto: noi.md

Președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, a făcut o remarcă ironică la adresa fostului său coleg din PLDM Veaceslav Negruța, după ce, ultimul semnalase că drapelul de stat de la sediul CC este amplasat incorect, notează NOI.md.


Deși, conform Legii privind Drapelul de Stat, la arborarea a trei drapele în rînd, cel de stat se instalează la mijloc, în fața CC, drapelul de stat era amplasat primul. Despre acest lucru atenționase Negruța într-o postare pe blogul său.

„Prietenul meu Veaceslav Negruța mi-a semnalat azi o eroare în amplasarea drapelului de stat din fata Curții Constituționale, într-o manieră destul de extravagantă, prin intermediul blogului sau. Am schimbat ordinea de amplasare a drapelelor, rezolvînd aceasta «încălcare gravă». Desigur, aș fi apreciat ca fostul meu coleg de partid și de guvern să-mi fi scris în SMS și să-mi scrie: «Sandule, vezi că drapelele din fața Curții nu sînt amplasate corect». Eu așa aș fi procedat, dar fiecare cu obrazul pe care îl are”, a menționat astăzi Alexandru Tănase.

Recent, într-o postare pe blogul său, fostul liberal-democrat Veaceslav Negruța sugerase că Curtea Constituțională nu respectă legile. „Repet o simplă întrebare: voi, cei care faceți legi, le interpretați, judecaţi sau aveți grijă ca alții să le respecte, deputaţi, aleşi şi judecători, voi citiţi legile? Stimată conducere a Curţii Constituţionale, poate o (auto)sesizare? Nu, Doamne ferește, nu de interpretare a Legii. De respect şi executare a Legii!”, se menționează în articolul publicat de Negruța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?