X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Sandu: Atacurile au început în forță

10 iun. 2016,, 12:31   Politică
5740 6

Sandu: Atacurile au început în forță
Foto: noi.md

Deși campania prezidențială încă nu a început, dezinformarea și atacurile la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate au pornit în forță. Cel puțin asta susține liderul formațiunii, Maia Sandu, informează NOI.md.


Președinta PAS susține că în spațiul virtual au fost răspîndite informații false precum că partidul pe care îl conduce ar fi o mișcare antieuropeană.

„Această minciună grosieră este promovată nu doar de presa holdingului și de comentatorii angajați de Plahotniuc, ale căror tehnici de manipulare nu ne mai surprind, dar și de alte tabere care pretind a avea bun simț şi spirit critic. Aceștia au scos din context o propoziție dintr-un interviu și au construit o întreagă "teorie geopolitică" de denigrare a PAS. În interviul cu pricina și în documentele de constituire a partidului este scris clar că PAS consideră integrarea europeană cea mai potrivită cale de dezvoltare a țării”, a explicat Maia Sandu.

Potrivit ei, spre deosebire de „susținătorii pe hîrtie” ai procesului de integrare europeană, echipa PAS a implementat în viață reforme autentic europene.

„Eforturile de reformare a sistemului educațional, lupta împotriva corupției, promovarea meritocrației în rîndul elevilor și angajaților din educație, asigurarea transparenței și corectitudinii în utilizarea resurselor, acestea şi multe altele reprezintă pași concreți în direcția integrării europene”, a adăugat Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?