X 
Eurovision stiri: 510
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Dodon răspunde pozitiv la apelul lui Năstase

8 iun. 2016,, 13:43   Politică
6264 6
Додон ответил Нэстасе: Мы готовы к диалогу
Foto: independent.md

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, acceptă inițiativa propusă de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, de a înainta un singur candidat în alegerile prezidențiale din partea opoziției.


Potrivit lui Dodon, PSRM acceptă și va participa la dialogul dintre reprezentații opoziției pentru a încerca să identifice modalitățile optime de a participa în alegeri și de a învinge puterea oligarhică, transmite NOI.md.

“Decizia finală a Partidului Socialiștilor se va baza pe opinia majorității membrilor și susținătorilor PSRM, precum și pe datele sondajelor de opinie, care arată dispozițiile generale de vot ale cetățenilor. Cert este că atît PSRM, cît și candidatul înaintat sau susținut de PSRM va evita orice confruntare cu alți eventuali candidați ai altor forțe de opoziție”, susține Dodon.

Potrivit lui, obiectivul comun al opoziției ar trebuie să fie înlăturarea guvernării oligarhice, iar toate declarațiile și acțiunile trebuie să fie în sprijinul acestui obiectiv.

“Noi întotdeauna am acceptat dialogul cu alte forțe de opoziție, atât timp cât acest dialog vizează atingerea unor obiective comune. Obiectivele PSRM rămîn neschimbate: noi consecvent pledăm și vom întreprinde acțiuni pentru demolarea guvernării oligarhice și eliberarea instituțiilor statului din captivitate. Noi considerăm că alegerile prezidențiale trebuie să fie cîștigate de opoziție, iar alegerile parlamentare anticipate urmează să fie organizate în comun cu cele prezidențiale», a spus Dodon.

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a lansat astăzi un apel la adresa partidelor reformatoare de opoziție, în vederea demarării discuțiilor privind identificarea unui candidat unic la alegerile prezidențiale, notează NOI.md.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?