X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Usatîi a propus sacrificarea lui Chirtoacă „pe altarul independenţei Moldovei” (VIDEO)

4 iun. 2016,, 10:05   Politică
8077 14
Усатый предложил принести Киртоакэ «в жертву на алтарь независимости Молдовы» (ВИДЕО)
Foto: sputnik.md

Primarul de Bălţi şi liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este indignat, ca şi zeci de mii de cetăţeni ai ţării, în legătură cu declaraţia lui Dorin Chirtoacă vizavi de tragedia, care s-a produs la 2 iunie şi s-a soldat cu moartea a patru colaboratori ai serviciului de salvatori SMURD.


Vă amintim că liberalul a declarat moartea lor un sacrificiu pe altarul unionismului.

„Toată ţara este şocată de enunţul lui într-o zi de tristeţe. Potrivit spuselor lui, acesta a fost un sacrificiu pe altarul unirii. Vreau să vă spun că ar fi corect, ca astăzi Chirtoacă să fie sacrificat pe altarul independenţei Moldovei”, a declarat Renato Usatîi.

El a specificat că au decedat eroi, oameni, care realmente fac ceva pentru ţara noastră.

Primarul de Bălţi a vorbit imparţial despre politicul, care prin imoralitatea sa utilizează neîndemînatic în scopuri politice moartea oamenilor, care fac ceva real pentru ţară. Usatîi l-a caracterizat pe Dorin Chiirtoacă ca „idiot din Coloniţa”

„Moldova a fost şi va fi un stat independent, în care nu va rămîne loc pentru atare fascişti”, a spus liderul Partidului Nostru.

El a menţionat că în calitate de primar al capitalei Dorin Chirtoacă trebuie să găsească eforturilor sale o aplicare mai adecvată.

„Şi eu îmbin activitatea politică cu postul de primar, dar la noi, la Bălţi, nu sînt inundaţii, la noi se repară trotuarele. Noi astăzi ne pregătim de reparaţiile capitale ale străzilor. Iar prin Chişinău astăzi ţi-i ruşine să mergi. La noi, la Bălţi, marcajul în oraş este marcaj. Noi reparăm curţile, plantăm pomi şi flori”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?