Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Declarația lui Petru Bogatu care face praf din Andrei Năstase: a trădat cetățenii

28 mai. 2016,, 02:00   Politică
9699 6

Declarația lui Petru Bogatu care face praf din Andrei Nîstase: a trădat cetățenii
Foto: hotnews.md

Cunoscutul editorialist de la Ziarul Național Petru Bogatu a pus punctul pe „i” joi seara la Fabrika spunînd că Platforma și Demnitate și Adevăr condusă de jure de finul lui Victor Țopa, Andrei Năstase a înșelat așteptările oamenilor și i-a trădat.


El a criticat dur și comportamentul lui Năstase cu jurnaliștii, comparîndu-l cu un „mitocan”.

Oameni ca Andrei Năstase au înșelat așteptările oamenilor care au crezut în Platforma DA, a declarat Petru Bogatu. „Cînd a apărut Platforma am crezut că este un element promițător. Acești oameni au pervertit această idee și cel mai grav – au înșelat așteptăprile oamernilor. Înșelarea așteptărilor este o trădare ordinară”, a opinat Petru Bogatu.

El s-a referit joi la comportamentul lui Andrei Năstase în timpul ultimilor conferințe de presă cînd atacă ziariștii incomozi și l-a comparat cu cel al fostului politician Iurie Roșca. „Sînt ieșiri incalificabile ale lui Năstase. Nu este prima dată cînd atacă ziariștii. Este grav, pentru că pretinde că întruchipează schimbarea. Este nevoie de schimbare, dar cu cine o facem schimbarea și ce schimbăm?. Mă apucă groaza zcînd un astfel de personaj care se comportă ca un mitocan ordinar să pretindă să cîștige fotoliul de președinte”, a declarat Petru Bogatu.

În acest context el a opinat că noile forțe politice de genul Platformei DA nu sînt nici pe departe cele care să poate sau să vrea cu adevărat să schimbe lucrurile în bine. „Asta este grava problemă cu care ne confruntăm: lipsa de soluții în democrația moldovenească. Toți optăm pentru pluralism și partide noi care să schimbe lucrurile în bine dar cine reprezintă aceste formațiuuni? Și pînă la urmă se constată că nu avem nimic de ales și nu este întîmplător că aceste personaje au pervetit proiectul „demnitate și adevăr”, a mai declarat Petru Bogatu la Publika TV.

Declarațile acestuia au fost făcute în contextul informațiilor din ultima investigație referitor la banii murdari pe care Țopa și Năstase i-au introdus în politică prin intermediul Platformei DA, dar și relațiile oligarhului fugar cu traficantul de armament Victor But. Totodată, jurnaliștii prezenți la emisiune au criticat și comportamentul inadecvat al lui Năstase care în timpul conferinței de presă de joi în loc să răspundă la întrebări i-a agresat verbal pe jurnaliști, inclusiv pe o reporteriță căreia i-a făcut aluzii la lenjeria intimă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?