Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Tatiana Heghea povestește cum reușește să îmbine rolul de mamă cu muzica (FOTO, VIDEO)

24 mai. 2016,, 17:50   Showbiz
4497 0

Tatiana Heghea povestește cum reușește să îmbine rolul de mamă cu muzica (FOTO, VIDEO)
Foto: facebook.com

Interpreta Tatiana Heghea a adus pe lume o fetiță acum cîteva luni, iar zilele trecute i-a dedicat prima melodie, pe care multe mămici au numit-o „Imnul tinerelor mămici”.


Cum se simte în rol de mămică, cum reușește să îmbine muzica cu acest rol, detalii despre noua piesă, Tatiana a relatat în cadrul emisiunii „O seară perfectă”, difuzat de canalul „Acasă în Moldova”.

„[…] Cred că am să-mi schimb și stilul de muzică”

- Ți-ai schimbat repertoriul de cînd ai devenit mămică?

S-a întîmplat natural, probabil, cu această melodie cu care am revenit după nașterea Reginei-Raluca și este un fenomen natural, pentru că asta am simțit și am avut noroc de doamna Eugenia Carabut, care m-a simțit și mi-a propus melodia. Eu am zis: „Asta e ceea ce trăiesc în prezent” și cred că am să-mi schimb și stilul de muzică.

Mă gîndesc la cîteva melodii la care lucrez și văd foarte clar că se schimbă spre bine.

- Cred că o să dai lovitura cu piesa aceasta, deoarece este una foarte caldă.

Să știi că deja chiar din prima apariție a piesei pe rețelele de socializare am un feedback extraordinar. Toate mamele îmi scriu, toate îmi mulțumesc, cu toate că nu am scris-o eu, dar ele atît de frumos comentează, se exprimă. Cineva a spus că acest cîntec va fi „imnul tinerelor mămici”.



- Piesa a fost scrisă special pentru tine?

Eram la cîteva zile după maternitate, m-a sunat doamna Eugenia Carabut, care are și ea o fetiță, m-a felicitat, iar eu i-am zis că aș vrea să cînt despre puiul meu cu adevărat. Ea a scris piesa după dialogul nostru, mi-a propus-o, pe mine m-a captivat din prima și am cîntat în felul meu, care sper eu că mă reprezintă.

Important e că mamele și-au găsit o melodie prin care vor spune ceea ce simt cu adevărat.

- După această piesă ce faci? Mai cînți vreuna dedicată Reginei sau de dragoste?

Am două piese la care lucrez. Sînt mai dansante, de dragoste.

„Eu știam că voi fi mamă, dar nu știam că voi fi atît de entuziasmată”

- Cum te simți ca mamă?

Eu știam că voi fi mamă, dar nu știam că voi fi atît de entuziasmată. Cazul meu chiar a fost ceva super, din a treia zi eram la întîlniri, prin oraș. Sincer, după ce am revenit acasă, i-am zis soțului că vreau al doilea copil.

- Nu ați avut nopți nedormite?

Vreau în acest caz să-i mulțumesc lui Dumnezeu și copilului meu pentru că nu știm ce înseamnă colici, nopți nedormite. I-au apărut doi dințișori la trei luni și nu am avut probleme nici cu ei.



- Cum reușești să fii într-o asemenea formă fizică perfectă?

Nu știu, eu doar știu că am ieșit din maternitate cu două kilograme mai puțin. Aici, probabil, își lasă amprenta factorul genetic, dar și dieta sănătoasă.

- Crezi că o să-i placă numele Regina?

Eu am o legătură cu acest statut de regină. Primul meu rol de teatru la București, cînd am făcut stagiul, a fost Cleopatra. Iată de atunci mi-a plăcut nu regina cu coroana pe cap, dar statutul femeii de pe timpuri, care are atitudine, caracter. Regina este un nume bisericesc, ea a fost o muceniță franceză, al doilea prenume este Raluca – glorie și frumusețe.



- Cine dintre vedete vor fi nanii Reginei-Raluca?

Am foarte mulți colegi pe care-i admir, dar îmi dau seama că este o mare responsabilitate și nu aș vrea să-i incomodez. Cu siguranță, vor fi oamenii care mi-au demonstrat de multe ori că sînt devotați, responsabili și nu vor fi mulți la număr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?