Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

O altă porțiune de pe bd. Ștefan cel Mare va fi închisă săptămîna aceasta (VIDEO)

23 mai. 2016,, 14:30   Capitala
3067 1

O altă porțiune de pe bd. Ștefan cel Mare va fi închisă săptămîna aceasta
Foto: unimedia.info

Săptămîna aceasta continuă lucrările pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din capitală, ceea ce va duce din nou la închiderea unei porțiuni de drum pe timp de noapte și în weekend, informează NOI.md.


Potrivit directorului interimar al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Igor Gamrețchi, lucrările ce au loc pe bulevard se execută pe timp de noapte, după ce transportul public își încheie activitatea. Iar dimineață, maximum la ora 5.00, drumul este deschis. „În această perioadă se reușește executarea săpăturilor, amenajarea rețelelor, restabilirea în nisip, amenajarea în piatră spartă și asfaltarea în binder a stratului de jos. Ziua ne străduim să lucrăm doar pe trotuare, pentru a fi fluidizat traficul”, a specificat Gamrețchi.

În zilele de weekend, strada va fi împărțită în tronsoane, care ulterior vor fi închise pe parcursul zilelor de sîmbătă și duminică. „Vinerea aceasta vom lucra doar pe tronsonul unde au fost trasate toate utilitățile, adică între străzile Tighina și Alecsandri”.

De asemenea, la inițiativa viceprimarului Nistor Grozavu, în oraș vor fi instalate indicatoare care îi vor preveni pe șoferi despre o eventuală blocare a drumului din cauza lucrărilor de reparație. Totodată, vor apărea panouri informative cu privire la executantul, finanțatorul și beneficiarul lucrărilor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?