X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Terenurile municipalității – pe ordinea de zi a consilierilor municipali (VIDEO)

18 mai. 2016,, 18:00   Capitala
2236 1

Terenurile municipalității – pe ordinea de zi a consilierilor municipali
Foto : noi.md

La ședința de astăzi a Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie a Consiliului municipal Chișinău, a fost abordată chestiunile referitoare la terenurile municipiului și modul în care se gestionează dosarele cetățenilor depuse la Primărie, informează NOI.md.


Consilierii municipali din fracțiunea PSRM s-au arătat profund nemulțumiți de modul în care se gestionează primirea și eliberarea documentelor de către Primăria capitalei, îndeosebi cele legate de terenuri. Consilierii s-au arătat indignați de faptul că cererile și dosarele cetățenilor se analizează anevoios și îndelungat.

„Domnule Cristal, îndată vă vom lămuri totul pe etape. Dați-ne registrul de primire și eliberare a documentelor. Dacă este în format electronic – nu e o problemă. Cerem să ne dați această informație în scris și în format electronic. Acest lucru întrece orice limite. Dumneavoastră susțineți că toată informația se află la secretar. Cine este acest secretar? De ce dumnealui ține toate aceste dosare la el în cabinet? De ce Gurschi ține aceste documente la ea? La aceste întrebări nu aveți răspunsuri. Sau de ce dosarele cetățenilor stau în biroul lui Chirtoacă? Oamenii stau în rînd, dar el nu se știe unde se plimbă. Sarcina dumneavoastră este să urmăriți procesul de primire pînă la eliberarea actelor, astfel încît acestea să nu stea în birou, iar funcționarii să nu aștepte că li se va întinde cîte 50, 100 sau 150 de euro”, a declarat liderul fracțiunii PSRM din cadrul CMC-ului, Ion Ceban.

În consecință, consilierul a cerut să i se prezinte, pînă pe 25 mai curent, în ordine cronologică, începînd cu anul 2009, toată informația referitoare la dosarele ce vizează terenurile municipale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?