Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Dodon: Cu toate invențiile și bârfele sale, Usatîi s-a dovedit a fi un „balabol”

19 apr. 2016,, 17:52   Politică
8463 11

Додон - Усатому: Балабол - это навсегда
Foto: bloknot-moldova.md

Igor Dodon, președintele PSRM, a venit cu o replică la declarațiile lui Renato Usatîi care îl acuză pe liderul socialiștilor că s-ar fi înțeles cu Vlad Plahotniuc președintele Comisiei Electorale Centrale să fie reprezentantul socialist.


Dodon este de părere că rolul primarului de Bălți este să lovească în „cea mai puternică forță de opoziție”, iar cu toate bârfele sale acesta s-a dovedit a fi un „balabol”.

„Renato Usatîi și-a găsit rostul în politică – să lovească în cea mai puternică forță de opoziție. El nu are probleme de rezolvat la Bălți, nu are de luptat împotriva unioniștilor, nu scoate nimic concret împotriva lui Plahotniuc. Din contra, el a lăsat Bălțiul de izbeliște, prietenește cu frontiștii unioniști gen Năstase, face jocurile oligarhilor. Renato Usatîi și-a găsit rostul în politică – să lovească în cea mai puternică forță de opoziție. Cu toate invențiile și bîrfele sale, Usatîi s-a dovedit a fi un Balabol util pentru oponenții socialiștilor. Nu știu care e cauza că procedează așa, prostia sau invidia. Apropo, infectarea cu prostie leac nu are. O demonstrează Usatîi. Балабол - это навсегда.”, a menționat Igor Dodon.

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi l-a acuzat pe Igor Dodon de o înțelegere cu Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?