X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Noi detalii care infirmă versiunea de suicid a Gabrielei Patrașcu

9 feb. 2016,, 17:15   Societate
6678 0
Новые подробности опровергают версию самоубийства Габриелы Патрашку
Foto: igp.gov.md
În cazul morții Gabrielei Patrașcu, care a dispărut la începutul lunii ianuarie, au apărut noi detalii care pun la îndoială versiunea de suicid. Informația a fost comunicată de medicul Sergiu Sochircă, care este originar din Florești, la fel ca tînăra decedată, notează NOI.md.

Sochircă a scris pe rețelele de socializare că expertiza medico-legală a scos la iveală mai multe trăsături caracteristice morții violente. „Pe trupul fetei experții nu au depistat urme de urină sau mase fecale, care sînt specifice în cazul suicidelor, cînd moartea survine în timp de cinci minute. Mîinile tinerei au înțepenit în poziție orizontală, iar pe mîna stîngă a fost depistată o tumoare”, a spus medicul, precizînd că nu trebuie făcute concluzii pripite și trebuie așteptate concluziile finale ale experților.

Sochircă a povestit despre discuția pe care a avut-o cu tatăl fetei, care a descifrat informațiile conținute în telefonul mobil al Gabrielei. Astfel, după dispariția tinerei pe 11 ianuarie, semnalul de pe telefonul ei timp de o saptămînă se deplasa între Orhei și Rezina. Conform informației oferite de operatorul de telefonie mobilă, în paralel cu semnalul de pe telefonul fetei se mișca un alt semnal, care deocamdată nu a fost identificat.

Amintim că în cazul morții Gabrielei Patrașcu poliția a intentat un dosar penal pentru omor intenționat . La sfîrșitul lunii ianuarie, organele de drept au început să examineze versiunea unui omor de rînd cu versiunea de suicid.

Cadavrul Gabrielei Patrașcu, în vîrstă de 19 ani, a fost găsit pe 21 ianuarie într-o fîșie forestieră de lîngă Orhei. Tînăra studia în anul întîi la Universitatea de Medicină din Chișinău. Gabriela Patrașcu este originară din Florești. Fata a dispărut după ce a venit în capitală să susțină un examen și nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale rudelor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?