X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Politia investigheaza cazul Gabrielei Patrascu intr-un dosar penal pentru omor intentionat

29 ian. 2016,, 18:15   Societate
1194 0
Полиция усомнилась в самоубийстве Габриелы Патрашку
Foto: unimedia.info
Cazul studentei de la medicina gasita strangulata intr-o padure de la Orhei este investigat in cadrul unui dosar deschis pentru omor intentionat.

Potrivit serviciului de presa al Politiei Capitalei, dosarul, este instrumentat de Inspectoratul de Politie Buiucani, iar saptamana viitoare ar urma sa ajunga la procuratura. Totusi, responsabilii precizeaza ca asta nu inseamna ca versiunea lor de baza ar fi omorul. Urmarirea penala a fost pornita cu doua zile inainte ca tanara sa fie gasita pentru ca anchetatorii sa poata dispune de mai multe instrumente de investigatie.

Versiunea preliminara a medicilor legisti este ca fata a murit in urma asfixierii prin strangulare. Acum sunt asteptate rezultatele oficiale ale expertizelor medico-legale, dupa care se va face concluzia. In cazul in care se va constata ca Gabriela s-a sinucis dosarul va fi inchis.

Gabriela Patrascu a fost gasita strangulata pe 21 ianuarie in Codrii Orheiului. Tanara si-ar fi pus capat zilelor chiar in ziua in care a fost data diparuta, pe 11 ianuarie.

Tanara, originara din Floresti, avea 19 ani si studia la Medicina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?