X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Leancă: L-am rugat pe Diacov să nu-mi lanseze numele în astfel de speculații

16 dec. 2015,, 09:30   Politică
1258 3

Foto: noi.md

Președintele PPEM, Iurie Leancă, respinge zvonurile precum că el ar fi unul din candidații PDM la funcția de prim-ministru.

Leancă spune că a avut aseară o discuție cu președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, în care l-a rugat să nu-i lanseze numele în astfel de speculații. Declarațiile au fost făcute după runda de negocieri din această seară.

„Numele meu s-a plasat într-un context absolut inedit, iar pe rețelele de socializare au și apărut fel de fel de speculații precum că aș fi în buzunarul cuiva. Am discutat personal cu domnul Diacov și l-am rugat să nu-mi lanseze numele în astfel de speculații. Aceste lucruri doar tensionează situația”, a declarat Iurie Leancă.

UNIMEDIA amintește că, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov a declarat pentru presă că la întîlnirea cu președintele țării, democrații au prezentat patru candidați la funcția de prim-ministru. Aceștia sînt Vlad Plahotniuc, liderul PD - Marian Lupu, președintele Parlamentului Andrian Candu și deputatul PPEM Iurie Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?