Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Voronin: Pe lîngă socialiști, circul „Chapito” se odihnește

26 noi. 2015,, 12:35  
783 4

Voronin: Pe lîngă socialiști, circul „Chapito” se odihnește
Foto: noi.md

Gestul socialiștilor, care au părăsit sala de ședințe a Parlamentului, a fost criticat de liderul PCRM, Vladimir Voronin. Politicianul a menționat că acest gest a fost premeditat și l-a calificat drept un „spectacol ieftin”, notează NOI.md.

„Manevre ieftine! Circul „Chapito” se odihnește. Ei au duminică congres și nu au cu ce ieși la congres. Au vrut să facă acest show cu mîinile noastre și cu vocile noastre și cu reprezentanții acestor instituții de drept. Nu v-a reușit!”, a spus Voronin.

După ce și deputații liberal-democrați au părăsit ședința Parlamentului din același motiv ca și socialiștii, Voronin a sugerat că cele două fracțiuni și-ar fi coordonat acțiunile.

„Și aici e iarăși o combinație politică. Platforma „DA” au și ei măsura respectivă. Cred că aceste legături sînt cu mult mai adînci și cu rădăcini mai ramificate. Apariția sincronizată a corturilor Platformei „DA” în piață și a celor ale socialiștilor în fața Parlamentului, inițiativa comună a PSRM și PLDM cu privire la modificarea Constituției…”, a spus Voronin.

Menționăm că legislativul a luat decizia de a organiza pe 2 decembrie curent audieri parlamentare pe marginea fraudelor din sistemul bancar. Deputații socialiști și cei liberal-democrați au insistat însă ca aceste audieri să se desfășoare astăzi, acuzîndu-i pe ceilalți colegi de mușamalizarea acestui caz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?