X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președinta PNL, Vitalia Pavlicenco, l-a acţionat în judecată pe liderul comuniştilor din Moldova

13 oct. 2015,, 08:28   Politică
3055 3
Foto: noi.md
Vladimir Voronin va compărea în faţa instanţei după ce CEDO a declarat nevalabile hotărîrile emise de două instanţe moldoveneşti.

Cel de-al treilea preşedinte al Republicii Moldova, liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, va compărea în faţa instanţei, fiind acţionat în judecată de către liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, într-un proces privind apărarea onoarei şi demnităţii. Informaţia a fost confirmată pentru portalul „Sputnik” de Curtea Supremă de Justiţie a republicii (CSJ).

CSJ a suspendat hotărîrea Curţii de Apel Chişinău din 14 iunie 2007, precum şi hotărîrea emisă de Judecătoria sectorului Centru al capitalei din 25 aprilie 2007, acestea fiind declarate nevalabile de către Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO).

„Curtea Supremă de Justiţie a trimis dosarul pentru cercetare repetată Judecătoriei sectorului Centru a oraşului Chişinău în vederea examinării cauzei în fond de către alt complet de judecată”, se menţionează în hotărîrea SCJ.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?