X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

În ce constă interesul național al Moldovei

26 apr. 13:24   Politică
2090 0

Interesul național al Moldovei este natalitatea și demografia, o economie dezvoltată, pacea și normalitatea, relațiile bune cu toți, menținerea familiei tradiționale și a credinței ortodoxe, păstrarea identității moldovenești, suveranității și neutralității.

Despre acest lucru a declarat fostul președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, transmite Noi.md.

El a amintit că anterior Socialiștii au lansat campania "Interesul național - o prioritate pentru PSRM".

Mulți concetățeni au văzut deja aceste panouri în țară, spoturile video, iar la sfîrșitul lunii martie PSRM a repartizat zeci de mii de ziare în teritoriu pe acest subiect.

Și în luna mai, după sărbători, socialiștii vor începe să organizeze întâlniri în raioane și să discute cu cetățenii despre ceea ce înseamnă interesul nostru național și de ce ar trebui să fie pe primul plan.


”Considerăm că interesul nostru național este natalitatea și demografia, o economie dezvoltată, pacea și normalitatea, relațiile bune cu toți, menținerea familiei tradiționale și a credinței noastre ortodoxe, păstrarea identității noastre moldovenești, suveranitatea, neutralitatea. Toate acestea ar trebui să devină ideea noastră națională, și vom explica oamenilor aceasta în cadrul campaniei pe care am lansat-o”, a subliniat Igor Dodon.

17
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?