X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Peste 100 de persoane au comis încălcări la frontieră

12 oct. 2015,, 13:00   Societate
2995 0
Поток нарушителей на границе превысил 100 человек
Foto: gov.md
Săptămîna trecută 111 persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, relatează NOI.md. Angajaţii Poliţiei de Frontieră au depistat în perioada 5-11 octombrie şapte cazuri de încălcare a frontierei de stat, încă 35 de persoane au încălcat regimul frontierei de stat şi al punctelor de trecere. Asupra a şapte cetăţeni au fost depistate acte de călătorie false.

Grănicerii au contracarat 22 de tentative de traversare a frontierei de către persoane aflate în conflict cu legea, precum şi au reţinut un mijloc de transport dat la consemn. Totodată, grănicerii au aplicat măsuri preventive vizavi de 34 de cetăţeni care au depăşit termenul de şedere pe teritoriul Moldovei. Lista mai include și persoane care au încercat să transporte peste hotare mărfuri nedeclarate – în ultimele 7 zile au fost depistate şase persoane.

Totodată, 28 de cetăţeni străini au primit refuz de a intra în Moldova, inclusiv doi angajaţi ai postului de televiziune „Rossia 24”. Potrivit comunicatului Poliţiei de Frontieră, şapte concetăţeni de-ai noştri au primit refuz de intrare în ţările Uniunii Europene, alții 6 fiind deportați. În Rusia a fost limitat accesul pentru 18 moldoveni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?