X 
Eurovision stiri: 512
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

„Rospotrebnadzor” va examina documentele producătorilor din Moldova care doresc să revină pe piaţa rusească

9 oct. 2015,, 14:15   Economie
3462 5

Foto: ural.aif.ru

Serviciul federal pentru supravegherea în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării populației „Rospotrebnadzor” este dispus să examineze dosarele producătorilor moldoveni care doresc să-și reia livrările pe piaţa Rusiei. Potrivit comunicatului Serviciului, acest lucru l-a declarat conducătorul Serviciului „Rospotrebnadzor”, Anna Popova, în cadrul unor negocieri cu preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, deputatul Igor Dodon, pe marginea dezvoltării cooperării moldo-ruseşti în domeniul siguranţei produselor alimentare, relatează NOI.md.

În cadrul întrevederii partea moldovenească, calificînd piaţa din Rusia drept o direcţie de export importantă pentru producătorii moldoveni de produse alimentare, şi-a exprimat intenţia de a relua cît mai urgent livrările de produse fabricate în Moldova pe teritoriul Federaţiei Ruse, cu respectarea tuturor rigorilor de siguranţă, valabile în Rusia.

Anna Popova a salutat activitatea de asigurare a siguranţei produselor alimentare desfăşurată în Moldova şi a menţionat disponibilitatea Serviciului „Rospotrebnadzor” de a examina dosarul producătorilor moldoveni pe măsura depunerii actelor. În final părţile au ajuns la o înţelegere referitoare la dezvoltarea ulterioară a colaborării în acest domeniu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?