Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Stoica, desemnat principal antrenor al naţionalei Moldovei pentru două meciuri

9 oct. 2015,, 13:30   Sport
3305 1
Foto: publika.md
"Ştefan Stoica a fost desemnat de Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) antrenor principal al naţionalei pentru două meciuri", a anunțat într-un interviu pentru portalul Sport-Express.ru (Rusia) preşedintele FMF, Pavel Cebanu. Acesta a spus că pe viitor este exclusă cumularea funcţiilor (Stoica este principalul antrenor al FC "Zimbru" - "I").

"Pe viitor vom lua o decizie, însă antrenorul naţionalei trebuie să fie independent de lucrul la club. El trebuie să călătorească şi să selecteze jucători", a spus Cebanu.

Întrebat de ce FMF l-a ales pe Stoica, care doar din sezonul curent conduce "Zimbru", Cebanu a menţionat că Stoica lucrează de mai mulţi ani în Moldova.

"Anterior el a antrenat Milsami, care în sezonul trecut a cîştigat campionatul ţării. Apropo, Stoica este specialist cu experienţă, care cunoaşte fotbaliştii moldoveni", a menţionat el.

Potrivit lui Pavel Cebanu, echipa Moldovei în restul jocurilor va tinde să bucure publicul şi, cine ştie, poate să depăşească Liechtensteinul în tabel.

Întrebat dacă este mulţumit de cariera fiului său (Ilia – portar al "Mordoviei" - "I"), preşedintele FMF a spus că "el a obţinut totul singur”. „Nu am mers să rog pe nimeni. De la bun început Ilia joacă în afara Moldovei pentru a evita zvonurile şi vorbele rele", a specificat Cebanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?