Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Opinie: Anumite rearanjamente politice sînt posibile

28 sep. 2015,, 13:07   Politică
7637 1

Opinie: Anumite rearanjamente politice sînt posibile
Foto: realitatea.md

Andrian Candu susține că subiectul cu privire la eventuala fuziune a PD cu PCRM nu a fost discutat la partid, dar asemenea scenarii sînt posibile. Cel puțin asta a sugerat democratul, fiind întrebat ce crede despre ideea lansată de Vladimir Voronin.

„Viața politică a Republicii Moldova, pe parcursul ultimilor ani, arată că au loc procese de tot felul, așa că nimic nu poate fi exclus. Orice este posibil în situația în care există o anumită voință politică și există un scop al partidelor să se dezvolte și să crească. De aceea vom vedea. O anumită fuziune sau anumite rearanjamente politice oricînd sînt posibile”, a spus Candu.

Spicherul Parlamentului a comentat și declarația făcută de Mihai Ghimpu, precum că liberalii ar putea părăsi coaliția de guvernare, dacă pînă în noiembrie curent nu vor fi adoptate măsuri concrete de redresare a situației interne.

„Am vorbit despre faptul că, dacă clasa politică nu ia măsuri radicale în toate sectoarele, pînă la finele anului, această clasă politică urmează să plece, să se reformateze și să lase pe alții. Termenul domnului Ghimpu e prea tîrziu, cred că începînd de mîine trebuie să discutăm. În politică trebuie să ai curajul la un moment dat și să faci un pas înapoi”, a menționat Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?