Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Partidul Socialiștilor solicită demisia conducerii Primăriei capitalei

22 sep. 2015,, 13:05   Politică
3674 5
Партия социалистов требует отставки руководства столичной примэрии
Foto: newsmoldova.md
Partidul Socialiștilor cere desfășurarea ședinței extraordinare a Consiliului Municipal și demiterea întregii conduceri a Primăriei. În cadrul unei conferințe de presă consilierii municipali ai Chișinăului din partea PSRM Ion Ceban și Alexandr Odințov au menționat numeroasele încălcări comise de Primărie, relatează NOI.md.

„Toți funcționarii de rang înalt din Primărie și șefii tuturor instituțiilor publice trebuie eliberați din funcție. Toți ei și-au ocupat posturile fără concurs. Cumetrismul prosperă la toate nivelurile administrației, și noi intenționăm să luptăm cu acest lucru”, astfel a început conferința de presă liderul fracțiunii socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban. „Dacă primarul nu este în stare singur să facă ordine, el trebuie să plece din funcție. Noi înaintăm un ultimatum! Timp de 30 de zile toate construcțiile problematice trebuie să fie stopate!”, au solicitat consilierii municipali.

Și aceasta nu este singura cerință a socialiștilor: „Trebuie să oprim această fărădelege. De aceea noi cerem ca pînă la ora 10.00 a zilei de miercuri, 23 septembrie, primarul să convoace ședința extraordinară a Consiliul Municipal Chișinău. Dacă acest lucru nu va fi făcut, noi vom iniția în baza legii procedura prin o treime de voturi ale consilierilor aleși”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?