X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Scandal: „Întîmplător” s-a descoperit că șeful Direcției asistență socială are o casă cu 10 apartamente

15 sep. 2015,, 14:45   Capitala
6770 6
Скандал: у главы управления соцпомощи примэрии «случайно» обнаружили 10-квартирный дом
Foto: newsmoldova.md
În capitală s-a declanșat un nou scandal. „Întîmplător” s-a descoperit că unul dintre funcționarii de la Primărie (șeful interimar al Direcției asistență socială) are o casă nedeclarată cu 10 apartamente, scrie „Komsomolskaia pravda” de astăzi.

Funcționarul a încercat să nege categoric, susținînd că nu este imobilul lui. Mai tîrziu, în discuția cu jurnaliștii, care erau sub acoperirea de potențiali cumpărători ai locuințelor, Valeriu Negru a recunoscut totuși că această casă cu cinci etaje, cu suprafața totală de peste 1000 m.p., îi aparține anume lui.

Trebuie de menționat că această casă nu este indicată în declarația de venituri, iar în cadastru toate cele 10 apartamente sînt înregistrate pe numele lui. Potrivit spuselor lui Negru, „casa n-a fost declarată, deoarece nu este finalizată”. Recent funcționarul s-a mutat în una dintre locuințe, iar pe celelalte le-a expus spre vînzare.

Analiza veniturilor oficiale și a proprietății disponibile ale șefilor de departamente ale Primăriei Chișinău denotă că mai mult de jumătate dintre ei trăiesc cu mijloace peste posibilități. Iar în bugetul orașului din nou nu ajung mijloace (de exemplu, pentru compensații la căldură), iar nouă ni se propune să economisim.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?