X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4021

Tineri ofiţeri din cadrul SIS au depus jurământul de credinţă Patriei

10 sep. 2015,, 16:00   Societate
4694 3
Молодые офицеры СИБа присягнули на верность Родине
Foto: noi.md
În sala de ceremonii a Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova a avut loc un eveniment semnificativ - un grup de tineri ofiţeri, angajaţi de curând în cadrul SIS, au depus jurământul de credinţă Patriei în faţa conducerii Serviciului şi a drapelului de luptă al instituţiei, transmite NOI.md cu referire la comunicatul serviciului de presă al SIS.

În mesajul său de felicitare directorul SIS, Mihai Balan, adresîndu-se ofițerilor, a spus că, “odată cu depunerea jurământului, ei urmează să privească cu încredere în viitor, acumulînd cunoştinţe profunde, însuşind cu dăruire experienţele şi practicile colegilor din cadrul Serviciului de Informații și Securitate”.

„După procedura de depunere a jurământului vă așteaptă un curs de pregătire profesională în cadrul Institutului Naţional de Informaţii şi Securitate „Bogdan, Întemeietorul Moldovei”. Aceste cursuri sînt deosebite, de o importanță majoră pentru un viitor ofițer al SIS. Deosebite, deoarece la asemenea studii sînt admiși doar cei mai buni, mai demni și mai hotărâți, care nu au ezitat să pornească pe o cale puțin cunoscută”, - s-a adresat el noilor ofițeri.

La 10 septembrie curent Institutul Național de Informații și Securitate „Bogdan, Întemeietorul Moldovei” (INIS) marchează 13 ani de la fondare. Cu acest prilej, directorul SIS a felicitat corpul didactic al instituţiei şi a menţionat că soarta discipolilor INIS se află în mîinile pedagogilor”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?