X 
Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

PPEM susține protestele antiguvernamentale

3 sep. 2015,, 17:09   Politică
7101 6

PPEM susține protestele antiguvernamentale
Foto: trm.md

Cetățenii sînt îndreptățiți să protesteze împotriva politicilor iresponsabile ale guvernării, dar și pentru faptul că au fost mințiți după alegerile din 30 noiembrie. Poziția aparține membrilor Partidului Popular European din Moldova, care au declarat astăzi că susțin acțiunile de protest, iar dacă va fi cazul, vor ieși și ei în stradă, informează NOI.md.

„Toate probleme nu se rezolvă, dar se agravează în ritm de avalanșă, numai din cauza cinismului, lăcomiei și incompetenței partidelor parlamentare și a liderilor lor. Toate partidele parlamentare au degradat în niște SRL-uri ghidate de interesele meschine ale liderilor. Susținem dreptul cetățenilor de a protesta. Considerăm că această metodă este cea mai bună, și nu plecarea din țară. Important e să fie pașnic, în cadrul legal”, a menționat liderul formațiunii, Iurie Leancă.

Politicianul a adăugat că retorica proeuropeană a guvernării este „o încercare de a camufla starea de captivitate a statului”. Din acest considerent, spune Leancă, „Moldova s-a transformat într-o țară lipsită de interes pentru partenerii de dezvoltare”.

Politicianul a anunțat că în această lună va avea loc prima ședință a Consiliului Național al PPEM, în care urmează a fi formate structurile interne ale partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?