Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Octavian Țîcu părăsește PPEM

22 aug. 2015,, 09:00   Politică
4607 1

Foto: moldnews.md

Istoricul Octavian Țîcu, ales în calitate de consilier raional la Ungheni pe lista Partidului Popular European din Moldova, a anunțat că se retrage din partid. Totodată, acesta și-a depus și mandatul de consilier, notează NOI.md.

Istoricul a menționat că nu mai crede în formațiunea politică condusă de Iurie Leancă, fiind nemulțumit de modul în care s-au format coalițiile la nivel local.

„Aderenţa mea la PPEM a fost în contextul lucrurilor care s-au întîmplat după 30 noiembrie. Nu mai cred în acest partid. Viziunea mea asupra vieţii politice este ancorată în cu totul alte idealuri decît cele care sînt. Am decis că pentru mine este mai bine să îmi văd de activitatea academică şi să las băieţilor care au muncit să ia locul în calitate de consilier. Dacă ar fi să ne conformăm principiului democratic ar fi trebuit de făcut o coaliţie ca cea la nivel de ţară. Votul dat de cetăţeni partidelor europene trebuia să se regăsească în formula în care este la Chişinău”, a menționat Octavian Țîcu.

Foştii săi colegi de partid nu au comentat deocamdată decizia anunțată.

Precizăm că Octavian Țîcu s-a alăturat echipei lui Iurie Leancă, imediat cum ultimul a părăsit PLDM-ul și a anunțat că își formează propriul partid.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?