Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Au fost lansate înscrierile pentru noua ediție a festivalului „Două inimi gemene”

21 aug. 2015,, 16:30   Societate
2986 0
Началась регистрация участников фестиваля «Два сердца-близнеца»
Foto: trm.md
În anul curent, va avea loc cea de-a XIII-a ediție a Festivalului-concurs internațional de muzică ușoară, în memoriam Doina și Ion Aldea-Teodorovici, „Două inimi gemene”.

Înscrierea de participare în cadrul festivalului a început deja. Președintele Asociației Obștești „Două inimi gemene” a afirmat că s-a dat startul înscrierii.

„Indiferent din ce colț al lumii vin, sunt așteptați toți doritorii de a participa la concurs, înscrierea pentru care deja a început. Regulile au rămas aceleași, obligatoriu trebuie interpretat un cîntec al compozitorilor Aldea-Teodorovici, în limba română. Sunt foarte fericită căă înterpreții din străinătate au ocazia de a face cunoștință cu limba și muzica noastră”, afirmă Eugenia Marin, scrie ea.md.

Și fiul interpreților, Cristofor, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe toți admiratorii părinților săi să participe și să le fie alături:

„Vă îndemn să susțineți pagina festivalului-concurs internațional, în memoriam Doina și Ion Aldea-Teodorovici, «Două inimi gemene». Singurul festival unde e obligatoriu ca orice participant din lume să cînte în limba română o piese. Anul acesta derulăm ediția a XIII-a și așteptăm atît concurenți de la 10 la 18/18 la 40 de ani, cît și public cît mai numeros. Mulțumim pentru suport!, a scris Cristofor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?